فروش اسید ✔️ خرید انواع اسید با قیمت عمده
خرید انواع اسید با قیمت عالی
اسیدها را می توان کاربردی و پرمصرف ترین دسته بندی مواد شیمیایی در صنایع مختلف معرفی کرد. برای خرید انواع اسید می توانید راحت ترین روش را که شامل سرچ کردن در بستر اینترنت و ارتباط گرفتن با تعداد بسیار زیادی از شرکت های بازرگانی فعال در صنعت فروش مواد شیمیایی هستند، انجام دهید.
خرید اسید از سبحان شیمی گیلان
مجموعه سبحان شیمی با تکیه بر تجربه بیش از پانزده سال حضور در صنعت مواد شیمیایی، اسیدهای پرمصرف در صنایع را بصورت عمده و جز به سراسر کشور عزیزمان ایران عرضه می کند. می توانید جهت خرید اسید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.
بسته بندی اسید در سبحان شیمی
با توجه به اینکه اسیدها در دو گروه مایع و پودر تولید می شوند، بسته بندی های متنوعی داشته و بطور معمول اسیدهای پرمصرف همچون اسید سولفوریک، اسید کلریدیک، اسید نیتریک بیشترین فروش را در میان انواع اسید دارند. که بسته های فروش اسید در این سه نوع و همچنین دیگر اسیدهای مایع به شکل ذیل است:
- گالن 5 لیتری
- گالن 20 لیتری
- بشکه 220 لیتری
- تانکر 1000 لیتری
اسید خریداری شده را چگونه ارسال می کنید؟
اسید ماده شیمیایی که همگی می دانیم جز مواد پر خطر محسوب می شود. از همین رو ارسال آن بعد از خرید اسید، بسیار حساس بوده و دارای اهمیت زیادی است. در واقع در بخش حمل و نقل باید از افراد حرفه ای استفاده کرد. در مجموعه سبحان شیمی سعی کرده ایم افراد کاربلد و با تجربه ای که در حوزه مواد شیمیایی تخصص دارند، در بخش حمل و نقل بهره مند شویم.
با توجه به میزان خرید اسید از طرف خریدار نحوه ارسال مشخص می شود. وسایل حمل سفارش اسیدی که ما از آنها در سبحان شیمی گیلان بهره مند هستیم:
- موتور سیکلت
- وانت بار
- نیسان بار
- تریلر و.....
مبدا ارسال اسید برای مشتری از کجاست؟
سبحان شیمی بطور همزمان در تهران و شمال دفتر فروش فعال اسید دارد. پس از ثبت سفارش فروش انواع اسید، بخش حمل و نقل با بررسی محل مورد نظر خریدار جهت دریافت اسید، برنامه ریزی کرده و مبدا ارسال را تهران و یا شمال در نظر می گیرد که در سریع ترین زمان ممکن سفارش به دست خریدار برسد.
به کدام شهرها ارسال اسید دارید؟
با عنایت و لطف خداوند بزرگ و تجربه سالها حضور در صنعت مواد شیمیایی و داشت مشتریان وفادار از سراسر کشور، امکان ارسال خرید اسید را به سراسر نقاط کشور داریم.
فروش عمده اسید در سبحان شیمی
یکی از بزرگ ترین ویژگی های مجموعه ما برخورداری از فضای کارخانه ای بزرگ و امکان تخلیه انواع اسید بصورت عمده و تناژ بالا است. همواره در مجموعه ما اسید بصورت عمده نگهداری شده و در صورت ثبت خرید اسید عمده، در سریع ترین زمان ممکن، فرآیند ارسال آغاز می شود.
فروش عمده اسید سولفوریک، اسیدکلریدریک، اسید نیتریک و..... در سبحان شیمی با بهترین کیفیت و خلوص اصلی صورت می گیرد.
خرید اسید اینترنتی از سبحان شیمی
ساید فروشگاه اینترنتی سبحان شیمی با تنوع بسیار بالای محصولات شیمیایی امکان ثبت سفارش خرید آنلاین اسید را برای مصرف کنندگان عزیز فراهم نموده است. کافیست وارد ساید شده، تحقیقات خود را انجام داده و با طی کردن مراحل ثبت سفارش وارد درگاه پرداخت اینترنتی شده و با خیال آسوده در بستر امن خرید خود را انجام دهید.
خرید تلفنی اسید از سبحان شیمی گیلان
در صورتی که به هر حال امکان استفاده از سایت و ثبت سفارش فروش آنلاین اسید را ندارید، می توانید با شماره های موجود سایت تماس گرفته و سفارش خود را از طریق تماس با کارشناسان فروش ثبت نمایید.
گرید اسیدهای عرضه شده در سایت
اسید بطور کلی در دو گرید صنعتی و آزمایشگاهی تولید می شود و صنایع مختلف با توجه به نوع مصرف خود، اسید صنعتی و یا اسید آزمایشگاهی را خریداری می کند. باید به استحضار مشتریان عزیزمان برسانیم که در مجموعه ما فقط اسید صنعتی بصورت عمده و جز بفروش می رسد.
اسید چیست؟
یک ماده شیمیایی که یون هیدروژن را در آب تولید می کند و با ترکیب شدن با فلزات خاصی نمک تشکیل می دهد. اسیدها طعم ترش دارند و رنگهای خاصی را قرمز می کنند. برخی از اسیدهای ساخته شده توسط بدن، مانند اسید معده، می توانند به اندام ها کمک کنند تا آنطور که باید کار کنند. نمونه ای از اسیدها اسید هیدروکلریک است. اسیدیته با مقیاسی به نام مقیاس pH اندازه گیری می شود. در این مقیاس، مقدار 7 خنثی است و مقدار pH کمتر از 7 تا 0 افزایش اسیدیته را نشان می دهد.
نظریه دانشمندان علم شیمی در مورد اسید چیست؟
تعریف آرنیوس از واکنش اسید-باز سبب توسعه نظریه هیدروژنی اسیدها شد و از آن برای تعریف جدید اسیدها و بازها استفاده میکنند. تلاشهای آرنیوس در این زمینه سبب شد تا جایزه نوبل شیمی را در سال ۱۹۰۳ کسب کند.
طبق تعریف، اسید آرنیوس به مادهای میگویند که در اثر تفکیک در آب، یون هیدروژن آزاد کند. به بیان دیگر در محلولهای آبی، اسید، غلظت یونهای را افزایش میدهد. این پروتوندهی به آب، سبب تشکیل یون هیدرونیوم میشود.
طبق نظریه لوری اسید به مادهای میگویند که بتواند پروتون بدهد. این تعریف محدودیت کمتری ایجاد میکند چراکه سایر حلالها به غیر از آب نیز در این تعریف دخیل هستند. به طور کلی، هر ترکیبی که بتواند پروتون از دست بدهد، اسید نام دارد. در این تعریف، آمینها و الکلها نیز جای میگیرند. تعریف برونستد-لوری، متداولترین تعریفی است که در خصوص اسیدها بکار برده میشود.
لوییس به ترکیبی میگویند که بتواند با دریافت یک جفت الکترون، پیوند کووالانسی تشکیل دهد. طبق این تعریف، برخی از موادی که شامل هیدروژن نیستند هم به عنوان اسید شناخته میشوند.
دسته بندی اسید از نظر غلظت چگونه است؟
بیش از صدها نوع اسید مختلف با ویژگی و خواص مختلف تاکنون شناخته شده است. یکی از ویژگی هایی که باعث دسته بندی و تفاوت اسیدها از یک دیگر می شود، میزان غلظت و اسیدی بودن هر یک از انواع اسیدها است. در ادامه دو طبقه بندی بسیار مهم اسیدها را مطالعه خواهید کرد.
اسید قوی به اسیدی گفته می شود، که زمانی در حلالی حل گردد، پروتون هایش را به شکل تقریبی بیش از ۹۹ درصد به حلال می دهد.
برخی از معروف ترین اسیدهای قوی:
- هیدروبرمیک اسید
- هیدروکلریک اسید
- هیدرویدیک اسید
- نیتریک اسید
- سولفوریک اسید
- پرکلریک اسید
- کلریک اسید
اسید ضعیف
اسید ضعیف به اسیدی گفته می شود که زمانی در حلالی حل گردد، پروتون هایش را به شکل کامل به حلال نمی دهد.
برخی از معروف ترین اسیدهای ضعیف:
- بوریک اسید
- کربنیک اسید
- کلریک اسید
- هیدروفلوریک اسید
- فسفریک اسید
- هیدروسولفوریک اسید
- نیترو اسید
- فسفرو اسید
- هیدروسیانیک اسید
- هیپو فسفرو اسید
فرآیند نام گذاری اسید چگونه انجام می شود؟
در خصوص اکسواسیدها، پسوند (ییک+اسید) به نام اتم مرکزی افزوده میشود. مانند: فسفریک اسید یا نیتریک اسید. البته در برخی موارد اتم مرکزی مورد نظر بیش از یک نوع اکسواسید تولید میکند که تعداد اتم های اکسیژن هرکدام با دیگری متفاوت است. در این موارد، نام اسیدی که ظرفیت اتم مرکزی آن یک مرتبه از حالت معمول کمتر است با پسوند (و+اسید) مشخص میشود. مانند: سولفورو اسید و فسفرو اسید.
اگر تعداد اتم ها دو مرتبه از حالت معمول کمتر شود، پیشوند (هیپو) میگیرد. مثل: هیپوفسفرواسید. اگر تعداد اتم های اکسیژن اکسواسید، از حالت عادی یک عدد بیشتر باشد، پیشوند (پر) به آن افزوده خواهد شد. مانند: پرکلرواسید.
برای نامگذاری اسیدهای باینری یا دوتایی، پیشوند (هیدرو) را به نام نافلز آن می افزاییم و پسوند (ییک+اسید) را نیز به آن اضافه میکنیم. مثل: هیدروکلریک اسید.
نام اسیدهای آلی نیز در نتیجه ی افزودن پسوند (ییک+اسید) به نام آلکان تشکیل دهنده شان ساخته میشود. مانند: فرمیک اسید و سیتریک اسید.
در مورد تیواسیدها، پسوند (ییک+اسید) و پیشوند (تیو) به آنها اضافه میشود . بر اساس تعداد اتم های گوگرد موجود در ترکیب شیمیایی شان، پیشوند (دی) یا (مونو) میگیرند. مثل: مونوتیو فسفریک اسید و تیو سولفوریک اسید.
اسید آلی چیست؟
اسیدهای آلی اسیدهایی هستند که منبع به وجود آمدنشان موجودات زنده در کره زمین است. این اسیدها در ترکیب خود حتما دارای کربن هستند. اسیدهای آلی در طبیعت در مواد مختلفی مانند میوههایی مثل کیوی و پرتقال یافت میشوند.
اسید معدنی چیست؟
اسیدهای معدنی اسیدهایی هستند که منبع ارگانیک نداشته و از یک یا چند ترکیب غیرآلی تشکیل میشوند و در محلولهای آلی حلالیت کمی دارند.
اسید خوراکی چیست؟
اسیدهای خوراکی ترکیبات شیمیایی هستند که طعم ترش و یا اسیدی را به غذا می دهند. هر دو اسیدهای آلی و معدنی به طور گسترده در سیستم های طبیعی در نقش های مختلفی از متابولیت های واسطه ای تا اجزای سیستم بافر عمل می کنند. اسیدها برای هدف های متعددی در غذاها و فرآیند تهیه مواد غذایی اضافه می شوند، تا مزایای بسیاری از اقدامات طبیعی خود را ارائه دهند. یکی از مهمترین کارکردهای مهم اسیدها شرکت در سیستم بافری است.
مهم ترین اسیدهای خوراکی کدامند؟
Acetic acid یکی از معروفترین عامل های اسیدی کننده، کنترل کننده pH و بهبود کننده طعم با فرمول مولکولی CH3COOH است که می تواند به عنوان یک عامل اسیدی کننده و طعم دهنده در غذاها مانند سس خردل، سس کچاپ، سس سالاد، سس مایونز و کمپوت ها استفاده شود. همچنین می تواند برای تصفیه تجهیزات و به عنوان یک افزودنی آب دیگ بخار استفاده شود.
در محصولاتی مانند سوسیس و کالباس، ترشی های شیرین و ترش، ترشیجات و سرکه اندود نیز مورد استفاده قرار می گیرد. البته از استیک اسید به عنوان نگهدارنده نیز استفاده می شود که برای جلوگیری از رشد باکتری ها و مخمر خیلی موثرترعمل می کند تا جلوگیری از رشد کپک و قارچ. شما میتوانید برای خرید اسید سیتریک با همکاران ما در مبتکران شیمی تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت کنید.
Adipic acid عامل کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و از افزودنی های آرد و محصولات پودری است که دارای پایین ترین اسیدیته را در هر اسیدهای غذایی با فرمول HOOC(CH2)4COOH است. می تواند در روغن ها استفاده شود و ویژگی های ذوب را بهبود ببخشد و از طرفی می تواند باعث بهبود بافت پنیر شود. در پودینگ و ژلاتین نیز برای بهبود مجموعه مواد و حفظ اسیدیته در محدوده ای معین استفاده می شود. آدیپیک اسید چهار تا پنج برابر محلول تر از اسید فوماریک در دمای اتاق است و دارای کمترین اسیدیته هر اسید غذایی است. آدپیک اسید همراه با متابی سولفیت سدیم می تواند به عنوان نگهدارنده سوسیس و سایر محصولات گوشتی استفاده شود.
Caprylic acid با فرمول مولکولی CH3(CH2)6COOH را می توان به عنوان یک عامل طعم دهنده و مواد افزودنی، کنترل کننده pH، تثبیت کننده، روان کننده و ضدعفونی کننده استفاده کرد. این ماده را می توان به عنوان عامل ضد میکروبی در کاغذی که روی پنیرهای بسته بندی است، بکار برد.
Citric acid یک تثبیت کننده، مغذی، کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و طعم دهنده، افزودنی آرد و محصولات پخته شده با فرمول مولکولی CH2(COOH)C(OH)(COOH)CH2COOH است. این ماده با میوه ها و انواع توت ها سازگار است؛ در آب نبات های سفت، طعم ترش می دهد. اسید سیتریک بیش از آدیپیک اسید و یا فوماریک اسید جاذب رطوبت است و می تواند مشکلاتی در نگهداری محصولات پودری ایجاد کند.
Dehydroacetic acid برای تغییر اسیدیته کمپوت های میوه، ذرت، کمپوت انجیر که به طور مصنوعی شیرین شده ، کمپوت هلو و کنسرو لوبیا، ژله میوه ای که به طور مصنوعی شیرین شده ، نگهدارنده میوه، ترش، گوشت و محصولات گوشتی و مرغ می تواند مورد استفاده قرار گیرد. دهیدرواستیک اسید یکی از بالاترین مقدار ثابت تفکیک اسیدهای آلی خوراکی را داراست و در محدوده pH های بالا از سایر اسیدها موثرتر است.
Fumaric acid یک تثبیت کننده، مکمل غذایی، کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و طعم دهنده، افزودنی آرد و محصولات پخته شده با فرمول مولکولی HOOC(CH)2COOH است. فوماریک اسید می تواند جایگزین اسید تارتاریک در نوشیدنی ها و پودر های پخته شده و همچنین می تواند جایگزین اسید سیتریک در نوشیدنی های میوه ای باشد. قدرت ژله ای ژلاتین را افزایش می دهد و خواص آنتی اکسیدانی را در غذاهای حاوی چربی نشان می دهد. فوماریک اسید یکی از اسیدی ترین اسیدهای جامد است. حلالیت کم آن در آب، استفاده گسترده آن را محدود می کند.
Glucono-delta-lactone عامل کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و از افزودنی های آرد و محصولات پودری است. این ماده با فرمول مولکولی C6H10O6 با ساختاری حلقوی شناخته می شود که این ماده می تواند برای تغییر اسیدیته شیر، اسیدیته شیر کم چرب و محصولات گوشت و مرغ مورد استفاده قرار گیرد.
Lactic acid یک تثبیت کننده، مکمل غذایی، کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و طعم دهنده، افزودنی آرد و محصولات پخته شده با فرمول مولکولی COOHCHOHCH3 بوده که در تولید مواد کیک ، کمپوت های میوه، استیک های گوشت، کیک میوه ای، پودر شیر خشک، سوسیس، سبزیجات کنسرو شده، سوسیس های تقلبی، مربا، ژله ها، شربت ها، محصولات قنادی و شیرینی های خرد شده استفاده شده است.
Malic acid یک کنترل کننده pH، آنتی اکسیدان، بهبود دهنده طعم و تقویت کننده طعم با فرمول مولکولی HOCH(COOH)CH2COOH است که همان ساختار طعم اسیدی مانند دیگر اسیدها را ندارد. مالیک اسید خاصیت ضد قهوه ای شدن در میوه ها را بدست می دهد. مالیک اسید همان درجه از اسیدیته مانند سیتریک اسید را دارد، اما در مقادیر کمتر.
Phosphoric acid یک تثبیت کننده، مکمل غذایی، کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و طعم دهنده، افزودنی آرد و محصولات پخته شده با فرمول مولکولی P(OH)2OOH است. اسید فسفریک را می توان برای تغییر اسیدیته شیر، اسیدیته شیر کم چرب و شیر بدون چربی، کره ، مرغ، گوشت و محصولات گوشتی استفاده کرد.
Propionic acid یک کنترل کننده pH، آنتی اکسیدان، بهبود دهنده طعم و تقویت کننده طعم با فرمول مولکولی CH3CH2COOH است. اسید پروپیونیک می تواند به عنوان طعم دهنده، عامل ضد قارچ برای کنترل رشد کپک بر روی سطح پنیر و بافر و مهار تشکیل طناب در محصولات پخته شده استفاده می شود.
Sodium diacetate یک کنترل کننده pH، نگهدارنده، طعم دهنده و بهبود دهنده طعم با فرمول مولکولی CH3COONaCH3COOH است. دی استات سدیم می تواند به عنوان یک ماده نگهدارنده در کره و مواد بسته بندی شده، عامل کنترل pH و طعم دهنده استفاده می شود. سدیم دی استات مانع از تولید کپک نان و باکتری های به شکل طناب در محصولات نانوایی می شود و اثر کمی بر روی مخمر نان دارد.
Succinic acid یک عامل تقویت کننده طعم و عامل کنترل pH با فرمول مولکولی HOOC(CH2)2COOH است. می تواند برای تغییر اسیدیته شیر، اسیدیته شیر کم چرب و شیر بدون چربی بکار برده شود برای بهبود انعطاف پذیری خمیر و کمک به تولید چربی های خوراکی با خواص حرارتی مورد نظر آن را به راحتی با پروتئین ها ترکیب می کنند. همچنین در تهیه ژله و طعم دهنده کیک از آن استفاده می شود.
Tartaric acid یک تثبیت کننده، مکمل غذایی، کنترل کننده pH، بهبود دهنده طعم و طعم دهنده، افزودنی آرد و محصولات پخته شده با فرمول مولکولی HOOC(CHOH)2COOH است که با آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از ریزش مو عمل می کند. تارتاریک اسید می تواند در مرباها، ژله ها، نوشیدنی ها، شربت، طعم دهنده نوشیدنی های انگور و کمپوت میوه استفاده شود. از این ماده می توان برای تنظیم اسیدیته شیر، کره، مرغ، گوشت ، محصولات گوشتی، ژله میوه ای استفاده کرد. می توان به طور مصنوعی به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده میوه و مرباها استفاده کرد.
اسید صنعتی چیست؟
اسیدهای صنعتی قرار گرفتهاند که به هیچ وجه قابل خوردن نیستند. احتمالاً برایتان سوال پیش آمدهاست که اسید صنعتی چیست و ویژگی هایی دارد؟ میشود گفت که اسیدهای صنعتی سه ویژگی شاخص دارند:
- غیرقابل لمس هستند.
- خطرناک و سمی هستند.
- غیرقابل خوردن هستند و به هیچ وجه مصرف خوراکی ندارند.
این اسیدها کاربرد گستردهای در صنعت دارند. میتوان گفت که تقریبا در تمامی فرایندهای صنعتی، اسیدهای صنعتی در نقش واکنشدهندههای اصلی ظاهر میشوند.
معروفت ترین اسیدهای صنعتی بسیار پرکاربرد در صنایع:
اسید سولفوریک یک اسید بسیار خورنده و قوی است که به طور گسترده در فرآیندهای صنعتی مانند فرآوری فلزات، پالایش نفت، تولید کود و تصفیه فاضلاب استفاده می شود.
اسید کلریدریک یک اسید قوی است که در کاربردهای مختلف صنعتی از جمله تمیز کردن فلزات و ترشی کردن، تنظیم pH و تولید مواد شیمیایی مانند PVC، رنگها و مواد دارویی استفاده میشود.
اسید نیتریک یک اسید قوی است که در فرآیندهای صنعتی مانند حکاکی فلزات، تصفیه، و تولید کودها، مواد منفجره، رنگها و مواد دارویی مورد استفاده قرار میگیرد.
نقش و کاربرد اسیدها در بدن انسان چیست؟
اسیدها نقش مهمی در بدن انسان دارند. معروف ترین اسید بدن مواد شیمیایی HCL است. هیدروکلریک اسید موجود در معده به وسیله ی شکست مولکول های بزرگ و پیچیده غذا به هضم غذا کمک می کند. آمینو اسیدها برای سنتز پروتئین های لازم برای رشد و بازسازی بافت های بدن لازم هستند. اسیدهای چرب همچنین برای رشد و بازسازی بافت های بدن نیاز هستند. نوکلئیک اسید ها برای تولید DNA و RNA و انتقال خصلت ها به فرزند از طریق ژن مهم هستند. کربونیک اسید برای نگه داری pH تعادلی در بدن اهمیت دارد.
بدن انسان ها شامل انواع مواد آلی و غیرآلی است، که در این میان آدیپیک اسید نقش ضروری در بسیاری از رفتارهای بیولوژی دارد. آمینواسیدها، پیش ساز های سنتز پروتئین در بدن هستند. سایر اسیدهای ضعیف به عنوان بافر عمل کرده و با بازهای بدن کونژوگه شده تا از تغییراتpH که برای سلول ها مضر جلوگیری کنند. دیگر کربوکسیلیک اسیدها در سنتز ترکیب های مهم بیولوژیکی در بدن انسان شرکت می کنند.
اسیدها به عنوان کاتالیست ها در صنعت و شیمی آلی استفاده می شوند؛ برای مثال، سولفوریک اسید در مقادیر بسیار زیاد در فرایندهای آلکیل سازی برای تولید گازوئیل استفاده می شود. برخی از اسیدها، مثل سولفوریک، فسفریک و هیدروکلریک بر واکنش های دهیدراته شدن و چگالش اثر می گذارند. در بیوشیمی، بسیاری از آنزیم ها از کاتالیز اسید استفاده می کنند.
کاربرد انواع اسید ها در صنایع مختلف
انواع اسیدها در صنعت در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرند. اسیدها به عنوان مواد شیمیایی با خواص اسیدی و خنثیکننده مورد استفاده قرار میگیرند. در زیر به برخی کاربردهای معمول اسیدها در صنایع اشاره میکنم:
- اسیدهای معدنی: اسیدهای معدنی مانند اسید سولفوریک، اسید نیتریک و اسید کلریدریک در صنایع مختلف استفاده میشوند. مثلاً:
- در صنعت فلزات، اسیدهای معدنی جهت تمیزکردن و پاکسازی سطح فلزات استفاده میشوند.
- در صنعت نفت و گاز، پتروشیمی، اسیدهای معدنی به عنوان کاتالیزورها و ناخالصیزدایی استفاده میشوند.
- در صنعت نساجی، اسیدهای معدنی برای حذف رنگهای غیرمطلوب از الیاف مورد استفاده قرار میگیرند.
- اسیدهای آلی: اسیدهای آلی مانند اسید استیک، اسید سیتریک و اسید لاکتیک در صنایع مختلف به کار میروند. برخی مثالها عبارتند از:
- در صنایع غذایی، اسیدهای آلی به عنوان مواد افزودنی برای تنظیم اسیدیته و افزایش طعم و طراوت محصولات استفاده میشوند.
- در صنایع شیمیایی، اسیدهای آلی به عنوان حلالها، محلولدهندهها و کاتالیزورها استفاده میشوند.
- در صنعت پزشکی، اسیدهای آلی برای تهیه داروها و محصولات بهداشتی استفاده میشوند.
اسیدهای آکریلیک: اسیدهای آکریلیک مانند اسید متاکریلیک و اسید استایریک در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. مثالها عبارتند از:
- در صنایع رنگ و رنگرزی، اسیدهای آکریلیک به عنوان افزودنیها و پایههای رنگ استفاده میشوند.
- در صنایع پلاستیک، اسیدهای آکریلیک برای تولید پلاستیکها و رزینها استفاده میشوند.
همچنین، استفاده از اسیدها در صنایع دیگر مانند صنعت کاغذسازی، معدن، صنعت نفت و گاز، صنعت آب و فاضلاب و صنایع الکترونیکی نیمحدود نیست و ممکن است در هر صنعتی به دلایل مختلفی از اسیدها استفاده شود. در هر صنعت خاص، نوع و غلظت اسید مورد استفاده و نحوه استفاده آن بستگی به نیازهای مشخص صنعت و فرآیند تولید دارد.