سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

مواد شوینده

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

خرید شوینده صنعتی | فروش انواع شوینده صنعتی

فروش آنلاین مواد شوینده صنعتی

اولین جایی که ما با مواد شوینده آشنا می شویم، محیط خانمان است. همان جا است که یاد می گیریم هر وسیله، لباس، محیط و.... برای تمیز شدن به شوینده خاصی نیاز دارد. شاید منع مصرفی در استفاده از مثلا یک نوع شوینده برای تمام لباس ها یا محیط های مختلف منزل نباشد، ولی قطعا نتیجه دلخواه را به دنبال نخواهد داشت.

چرا که مواد شوینده باید دقیق مطابق با چیزی باشد که مورد شست و شو قرار می گیرد. به همین دلیل است که در حوزه صنعت، کارخانجات و.... در بحث شست و شو مواد شوینده صنعتی مخصوصی وجود دارند که وظیفه تمیز کردن را بر عهده دارند.

تولید مواد شوینده صنعتی

برخی از مواد شوینده ای که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد در ایران و برخی دیگر به عنوان ماده وارداتی به کشور وارد شده و از طریق شرکت های بازرگانی مواد شیمیایی بفروش می رسند.

شما خریدارا محترم یم توانید برای خرید شوینده صنعتی مورد  نظر با کارشناسان سبحان شیمی گیلان تماس حاصل فرمایید.

شوینده صنعتی چیست؟

شوینده‌های صنعتی موادی هستند که در محیط‌های صنعتی برای حذف کثیفی، چربی و سایر آلودگی‌ها از سطوح استفاده می‌شوند. این شوینده‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که نسبت به پاک‌کننده‌های خانگی سنتی قوی‌تر و مؤثرتر باشند و امکان تمیز کردن سریع‌تر و کامل‌تر را فراهم کنند. شوینده‌های صنعتی انواع مختلفی دارند که یکی از معروف‌ترین آن‌ها دترجنت است. از این نوع مواد شوینده می‌توان برای اهداف مختلفی، از جمله چربی‌زدایی موتور‌ها تا تمیز کردن نشت‌های شیمیایی، استفاده کرد.

مواد شوینده صنعتی با توجه به توانایی برطرف سازی آلودگی های مختلف در دسته بندی های گوناگون طبقه بندی می شوند. از جمله این دسته بندی ها، انواع مواد شوینده صنعتی هستند که در فرایند آلودگی زدایی در محیط ها و تجهیزات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد شوینده صنعتی در با توجه به قدرت برطرف نمودن نوع خاصی از آلودگی در انواع مختلفی دسته بندی می شوند.

 استفاده از مواد شوینده صنعتی در نظافت با دستگاه های مکانیزه نظافت صنعتی، میتواند در بهبود کیفیت نظافت با این تجهیزات نظافت صنعتی تاثیر گذاری بالایی داشته باشد. استفاده از انواع پاک کننده قوی چربی صنعتی، مواد شوینده چربی زدا، اسیدی یا قلیایی می توانند به بهبود کیفیت نظافت سطوح و تجهیزات کمک کند.

دسته بندی انواع مواد شوینده های صنعتی

انواع شوینده های صنعتی که در فرایند نظافت در سطوح مختلف مورد استفاده قرار میگیرند به پنچ گروه اصلی تقسیم بندی می گردند، شوینده های قلیایی، اسیدی، پاک کننده قوی چربی صنعتی، ضدعفونی کننده ها و حلال های پایه. استفاده از هریک از این انواع موادشوینده در فرایند و موقعیت نظافتی مناسب، کیفیت و کارایی مطلوب و بهینه نظافت را به همراه خواهد داشت.

مواد شوینده قلیایی

شوینده های قلیایی یکی از انواع مواد شوینده صنعتی و اصلی ترین گروه ماده شوینده صنعتی می باشند، که قادرند با چربی و روغن ترکیب شده و تشکیل صابون دهند و پروتئین ها را حل نمایند. PH این دسته از مواد شوینده معمولا در دامنه ۹ تا ۵/۱۲ قرار دارد و این مواد به دلیل قلیائیت بالای خود خورنده هستند و در صورت تماس با پوست انسان سبب آسیب دیدگی می شوند اما این قلیائیت بالا برای صابونی کردن چربی ها و خنثی سازی اسیدهای موجود در بسیاری از انواع آلودگی ها مهم می باشد. این نوع شوینده ها غالبا در مواردی که نیاز به شوینده قوی می باشد، همانند حذف وکس ها، رد ساینده ها، آلودگی های عمیق تجمع یافته، آلودگی های خشک شده و گریس و روغن حرارت دیده مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از مواد شوینده چربی زدای قوی صنعتی یا حلال چربی صنعتی در این دسته شوینده ها طبقه بندی می شوند.

از دیگر استفاده های شوینده های قلیایی می توان به فرایند نظافت صنایع غذایی و محیط هایی همچون آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، سالن های غذاخوری اشاره نمود. در چنین مواردی کاربرد شوینده های قلیایی مقرون به صرفه بوده و با دامنه گسترده ای از تجهیزات نظافتی قابل استفاده می باشند. انواع با کیفیت تر این شوینده ها دارای قابلیت کف کنندگی ملایم می باشند.

مواد شوینده اسیدی

در این مواد شوینده، اسید بعنوان عامل اصلی پاک کنندگی مورد استفاده قرار می گیرد که قادر به حل نمودن رسوبات مینرال، مثل کلسیم و منیزیم و همچنین رسوبات ناشی از سختی آب بر روی سطح ماشین آلات و تجهیزات می باشد. از شوینده های اسیدی همچنین می توان برای حذف زنگ، آلودگی های قلیایی، سیمان، گچ یا بتون استفاده نمود.

 این شوینده ها برای استفاده در نظافت سطوح سنگ ماسه و گرانیت مناسب می باشند اما بعلت خورندگی کاربرد آن روی برخی سطوح به ویژه آهن گالوانیزه یا آلومینیوم مناسب نمی باشد. انواع مواد شوینده صنعتی اسیدی خود به دو گروه اصلی اسیدهای غیر آلی و اسیدهای آلی تقسیم می شوند که اسیدهای آلی نسبت به اسیدهای غیرآلی ضعیف تر بوده و اثر خوردندگی کمتری بر روی فلزات دارند.

مواد شوینده صنعتی فعال سطحی یا چربی زداها

موادشوینده چربی زدای قوی صنعتی یا حلال چربی صنعتی از مواد فعال سطحی همانند کمپلکس های مولکولی تشکیل شده اند و در صورت اضافه شدن به آب، باعث کاهش کشش سطحی آب گردیده و تماس بین آلودگی و عامل پاک کننده قوی چربی صنعتی را افزایش می دهند. از این انواع شوینده های صنعتی در برطرف نمودن گریس و الودگی های روغنی قابل استفاده و کاربردی می باشند.

 امکان نفوذ این نوع مواد شوینده صنعتی به درون چربی ها و هیدرولیز کردن آنها و تبدیل آنها به ذرات کوچکتر سهولت نظافت انواع آلودگی با آب از محیط را به همراه دارد. قابلیت پاک کنندگی این مواد چندان بالا نمی باشد اما دارای اثر ضد میکروب هستند و می توانند بعنوان ماده ضدعفونی کننده یا در ترکیب با مواد شوینده ضد عفونی کننده مورد استفاده قرار گیرند.

مواد شوینده صنعتی ضدعفونی کننده

بر خلاف حلال چربی صنعتی، مواد شوینده ضدعفونی کننده می توانند به طور همزمان سطوح را نظافت و ضدعفونی نمایند. در این نوع از انواع مواد شوینده صنعتی را میتوان به عنوان شوینده در برطرف نمودن آلودگی ها عمیق و در محیط های حساس مورد استفاده قرار داد. ماده ضد عفونی کننده هم به صورت دستی و هم با استفاده از دستگاه های نظافت مکانیزه همچون اسکرابر صنعتی قابل استفاده می باشد.

شوینده پایه حلال

این نوع ماده شوینده صنعتی از حلال های هیدروکربنی نظیر آب تشکیل شده اند و در حذف آلودگی های نظیر واکس های پایه حلال، روغن و گریس، انواع خمیرها و مایعات واکس حلال از روی سطح زمین مورد استفاده قرار می گیرند. انواع مواد شوینده صنعتی پایه حلال برای کاربرد و نظافت روی سطوح چوبی، کامپوزیت چوب، مگنزیت، لینولئوم، بتون و سنگ بسیار مناسب هستند. اما نباید بر روی آسفالت، مواد ترموپلاستیک، پی وی سی (وینیل) یا سطوح لاستیکی مورد استفاده قرار گیرند. انواع حلال چربی صنعتی در این دسته بندی مواد شوینده نیز طبقه بندی می شوند.

نحوه عملکرد انواع مواد شوینده صنعتی چگونه است؟

افزودن انواع شوینده های صنعتی به فرایند و سیستم نظافت صنعتی، باعث جایگزین شدن بخشی از انرژی مکانیکی مورد نیاز با انرژی فیزیکوشیمیایی می گردد. در حقیقت افزایش نوع خاصی از انرژی، می تواند کمبود انواع دیگر انرژی را جبران نماید. بعنوان مثال در صورت عدم وجود ماده شوینده چربی زدای قوی صنعتی یا ناکافی بودن آن به مقدار بیشتری نیروی انسانی نیاز است تا آلودگی های چرب بخوبی از سطح جدا گردد. به عبارت دیگر مواد شوینده با تاثیر بر میزان انرژی مورد نیاز برای حذف آلودگی و کاهش آن، موجب تسهیل و تسریع فرایند نظافت می گردند.

آب به علت کشش سطحی بالای خود، به تنهایی نمیتواند عامل پاک کننده کارآمدی در فرایند های نظافت صنعتی باشد. افزودن انواع مواد شوینده صنعتی به آب در فرایند نظافت، موجب کاهش کشش سطحی آب گردیده و آن را قادر می سازد تا با افزایش توان نفوذ به درون آلودگی در نظافت و برطرف نمودن آنها موثر تر باشد.

در نتیجه افزایش تماس بین آب و آلودگی، آلودگی ها راحت تر از سطح جدا می گردد و سهولت نظافت فراهم می آید. اگر از آب بعنوان تنها عامل پاک کننده در عملیات نظافت، استفاده گردد، میزان بالایی انرژی مکانیکی برای دست یابی به نتیجه مطلوب مورد نیاز خواهد بود، که میتواند دشواری، هزینه و زمان بیشتری برای نظافت کامل محیط به همراه داشته باشد.

شوینده‌های صنعتی چه تفاوتی با مواد شوینده خانگی دارند؟

شوینده‌های صنعتی و شوینده‌های خانگی با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارند و هر کدام برای مصارف مختلف استفاده می‌شوند. در حالی که هر دو برای از بین بردن کثیفی و لکه‌ها از سطوح طراحی شده‌اند اما تفاوت‌های عمده‌ای بین آن‌ها وجود دارد.

مواد شوینده صنعتی حاوی غلظت بیشتری از مواد مؤثر نسبت به شوینده‌های خانگی هستند که باعث می‌شود آن‌ها در مقابله با کار‌های سخت نظافت صنعتی مانند چربی‌زدایی و از بین بردن روغن و گریس مؤثرتر باشند.

از سوی دیگر، شوینده‌های خانگی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که روی پارچه‌ها و سطوح ملایم‌تر باشند و در عین حال تمیزی عمیق‌تری داشته باشند. علاوه‌بر این، شوینده‌های صنعتی اغلب در اندازه‌های عمده تولید می‌شوند که آن‌ها را برای پروژه‌های نظافتی در مقیاس بزرگ مقرون به صرفه‌تر می‌کند.

کاربردهای انواع شوینده های صنعتی در صنایع

  • شوینده های صنعتی در کارخانجات و صنایع تولیدی

بزرگترین کاربرد شوینده صنعتی در صنایع و کارخانجات تولیدی و کارگاه های تولیدی، مرتبط با نظافت فنی است. برای این منظور، محصولاتی با طیف گسترده ای وجود دارد.

شوینده های صنعتی برای تمیز کردن فضای داخلی کارخانه های تولیدی، خطوط تولید، تجهیزات و دستگاه ها، راهروها و سالن های تولیدی

شوینده های مناسب برای کارگاه های خودرو، انبارها و تجهیزات آنها، شوینده های مناسب برای انواع خاصی از سطوح مانند فلزات یا برای کاربردهای خاص مانند چربی زدایی، صیقلی کردن یا تصفیه شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند.

  • شوینده های صنعتی در بخش نفت، گاز و پتروشیمی

در این صنعت، از مواد شیمیایی چربی زدا به عنوان پاک کننده مواد نفتی و روغنی استفاده می شود. آنها جایگزین های عالی برای چربی گیرهای خطرناک و مبتنی بر حلال هستند.

شوینده های صنعتی، روغن ها و گریس ها، لجن، گل، برش های مایعات، شار و باقی مانده های نفت را حذف می کند. تجهیزات تمیز در این صنعت، مستقیماً با کیفیت و کارآمدی محصولات خروجی ارتباط دارد. محصول تانکرجنت، یکی از محصولاتی است که توسط صنایع آرال شیمی در این حوزه تولید شده و با قیمتی مناسب نسبت به ورژن های خارجی، و البته با کیفیتی مشابه تولیدات خارجی، در اختیار فعالین این حوزه قرار می گیرد.

کاربردهای معمولی شوینده های صنعتی شامل حذف امولسیون ها، ذرات معلق، روغن، آلاینده های آلی و معدنی از کوارتز، شیشه، سیلیکون، سرامیک و فلزات است.

شوینده ها همچنین در حذف خاک از غشاهای فیلتر مورد استفاده در سیستم های تصفیه فاضلاب های نفت و گاز به کار می روند.

  • شوینده های صنعتی در هتل ها، اماکن توریستی و گردشگری

گروه دیگری از شوینده های صنعتی، با فرمولاسیون ویژه ای در صنعت گردشگری استفاده می شوند. هتل ها و مراکز تفریحی عمومی، عمدتا برای شستشوی مکانیکی ظرف ها، تمیز کردن تجهیزات پخت و پز و ضد عفونی استفاده از این شوینده ها استفاده می کنند. شوینده قوی چربی زدا برای از بین بردن لکه های چربی در ظروف های آشپزخانه های خانگی و صنعتی استفاده می شود. {برای آگاهی بیشتر از نحوه نظافت مراکز گردشگری به

  • شوینده های صنعتی در مصارف خانگی

در بین مواد شیمیایی خانگی، محصولاتی برای نظافت و رعایت بهداشت در داخل و خارج از ساختمان ها نیز وجود دارد. موارد کاربرد شوینده های صنعتی در بخش های مختلف خانه توضیح داده شده است:

شوینده ها در آشپزخانه

  • استفاده از شوینده های قلیایی برای نظافت چربی های هود، دیواره ها و کف آشپزخانه
  • استفاده از شوینده گاز پاک کن برای تمیزکردن گاز و فر و کانتر آشپزخانه
  • استفاده از شوینده های سفیدکننده برای لکه بری سینک و ظروف
  • استفاده از شوینده قلیایی با کف برای نظافت ظروف
  • استفاده از محلول یا قرص شوینده برای ماشین ظرف شویی

شوینده ها در حمام و سرویس های بهداشتی

  • استفاده از شوینده های اسیدی برای جرم بری کف، توالت فرنگی و روشویی ها
  • استفاده از شوینده های اسیدی برای باز کردن گرفتگی چاه توالت
  • استفاده از شوینده های سفید کننده برای لکه بری و ضدعفونی
  • استفاده از مواد ساینده مخصوصاً کربنات کلسیم را می توان در پودرها و پد های شستشو یافت
  • استفاده از شوینده های مایع یا پودری برای شستشوی البسه
  • استفاده از شوینده های سر و بدن

شوینده ها در پذیرایی و اتاق

  • شوینده ها و لکه برها برای مراقبت از کف و فرش
  • تمیز کننده های لوازم الکترونیکی
  • استفاده از مواد شوینده مخصوص پاک کردن آینه ها
  • استفاده از شوینده های مخصوص پارکت و کفپوش های چوبی

کاربرد شوینده ها در حیاط و پارکینگ

  • استفاده از شوینده های اسیدی برای از بین بردن رسوب کف حیاط
  • استفاده از شوینده های قلیایی برای از بین بردن لکه روغن ماشین در پارکینگ ها
  • شوینده های مناسب برای شستشوی مکان زندگی و ظروف حیوانات خانگی

شوینده های صنعتی در صنایع غذایی و لبنی

یکی دیگر از کاربردهای شوینده های صنعتی، تمیز کردن و ضدعفونی کردن صنایع غذایی و لبنی می باشد. صنایع فرآوری مواد غذایی به طور معمول حداقل دو ضدعفونی کننده در حال چرخش دارند. زیرا بر اساس FDA و USDA، این روش یکی از بهترین شیوه ها برای جلوگیری از مقاومت باکتری ها است. انواع محصولات تمیز کننده و ضدعفونی کننده های مورد استفاده در یک مرکز بستگی به محیط خاص پردازش غذا، تجهیزات مورد استفاده و تعدادی عوامل دیگر دارد.

شوینده های صنعتی در کشاورزی

  1. برخی شوینده های صنعتی برای شستشوی بقایای کودهای مخرب، رسوبات، گازوئیل مزرعه و روغن ها طراحی شده اند. شوینده ها خواص خورنده آفت کش ها، علف کش ها و کودها را خنثی می کند. علاوه بر این، از طریق هیدرولیز قلیایی، شیمی فعال در آفت کش ها و علف کش ها را تجزیه می کند.
  2. برخی شوینده ها، چربی را از موتور و سطوح ماشین آلات، ادوات و تجهیزات کشاورزی جدا می کنند تا از تجمع جلوگیری کرده و نظافت بیشتری را انجام دهد.
  3. شوینده های مورد نیاز برای شستشوی تیلرها، اتصالات سه نقطه، چهارشاخ گاردان، گاوآهن ها، موزع بذرکارها و سایر ادوات کشاورزی و باغبانی برای از بین بردن رسوب حاصل از خاک و گل
  4. برخی دیگر از شوینده ها، بقایای اسیدی حشرات روی تجهیزات کشاورزی را بدون آسیب رساندن به رنگ پاک می کند.
  5. برخی از شوینده ها، زباله های مزرعه را کاملاً تمیز می کند، بقایای خورنده را از کودها حل کرده و از بین می برد و سدی را برای کاهش خوردگی فلز در آینده بر جای می گذارد.
  6. شوینده های مناسب برای شستشوی انبارها و سیلوهای نگاهداری غله و حبوبات

 شوینده های صنعتی در صنعت دام و طیور

از آنجایی که صنعت دام و طیور، یکی از صنایع پر تقاضایی است که مستقیما با سلامت و بهداشت مصرف کننده گان نهایی در ارتباط هستند، لذا شوینده های صنعتی در حوزه دام و طیور نیز کاربردهای فراوانی دارند.

  • شوینده های مناسب برای شستشوی کف و دیواره های آغل، گوساله دانی و مرغداری ها برای حفظ بهداشت ساختمان های دام
  • شوینده های مناسب برای شستشوی ظروف آبخوری، دانخوری و غذاخوری احشام و طیور
  • شوینده های مناسب برای شستشوی دستگاه های جوجه کشی
  • استفاده از شوینده های قلیایی مخصوص CIP دستگاه های شیردوشی برای از بین بردن چربی در لوله ها
  • استفاده از شوینده های اسیدی محصوص COP دستگاه های شیردوشی برای جلوگیری از ایجاد سنگ شیر و رسوب در لوله ها
  • استفاده از شوینده های قلیایی و اسیدی مخصوص چربی بری و رسوب زدایی کف سالن های گاوداری
  • استفاده از شوینده های مناسب برای شستن و ضدعفونی دستگاه ها و تجهیزات در کشتارگاه ها

انواع شوینده صنعتی براساس pH

در انتخاب مواد شوینده مناسب برای نیازهای تمیز کردن، تفاوت های کلیدی وجود دارد. pH یک شوینده، یکی از فاکتورهاست. می توان شوینده های صنعتی را بر اساس pH به دو دسته مواد شوینده اسیدی و مواد شوینده قلیایی طبقه بندی کرد:

مواد شوینده اسیدی، معمولا برای روشن شدن یا قلم زنی فلزات استفاده می شوند و در از بین بردن رسوبات معدنی یا اکسیداسیون روی سطوح موثر هستند. به طور کلی، مواد شوینده اسیدی برای از بین بردن هرگونه مواد ناپایدار اسیدی ایده آل هستند: نشاسته، کربنات و هیدروکسیدهای نامحلول.

شوینده صنعتی از نوع قلیایی، پاک کننده قوی چربی صنعتی در واحدهای مختلف است. از آنجا که اکثر خاک ها اسیدی هستند، پاک کننده های قلیایی بسیار موثر هستند. پاک کننده های قلیایی بقایای آلی را حذف می کنند. این بقایا عبارتند از: روغن، چربی، گریس، پروتئین و مجموعه ای از خاک های دیگر. بیشتر کاربردهای تمیز کردن شامل پاک کننده قلیایی یا ترکیبی از پاک کننده قلیایی و پاک کننده اسیدی است.

ویژگی های ماده شوینده صنعتی مناسب

انواع شوینده قوی چربی مناسب صرف نظر از نوع آن، دارای برخی مشخصه های متمایز کننده می باشد. این ویژگی ها از مهم ترین عوامل در انتخاب ماده شوینده مناسب برای فرایند نظافت سطوح و آلودگی های مختلف می باشند. مهم ترین این مشخصات عبارتند از:

  1. توانایی بالا در حذف سختی آب
  2. کاملا حلال در آب
  3. غیر خورنده بودن
  4. قابلیت حل کنندگی آلودگی
  5. قابلیت آب کشی مناسب
  6. قابلیت حذف زنگ و پوسته
  7. قابلیت ترکنندگی و نفوذ کنندگی بالا
  8. مقرون به صرفه بودن به لحاظ اقتصادی
  9. قابلیت چربی زدایی با چربی زدای قوی صنعتی

10.غیرسمی بودن و سازگاری با محیط زیست

نحوه انتخاب مواد شوینده صنعتی

به منظور افزایش بهره وری در فرآیند نظافت با استفاده از مواد شوینده، دو مورد بسیار موثر است: اول انتخاب ماده شوینده متناسب با نیاز، دوم چگونگی استفاده صحیح از آن. پس می بایست اطلاعات کافی به منظور انجام صحیح این دو بخش در اختیار باشد. همانطور که بیان شد مواد شوینده از دو بخش تشکیل شده اند و ضعف در هر کدام از این بخش ها موجب کاهش کیفیت شستشو و نظافت می گردد. از دیگر نکات مهم در زمینه انتخاب و خرید انواع مواد شوینده صنعتی مناسب، غلظت کافی، عدم وجود اسانس و داشتن نشان استاندارد می باشد. وجود فرمولاسیون مناسب در مواد شوینده صنعتی می تواند این نوع از پاک کننده ها را بسیار مفید کند. باید توجه داشت که مناسب ترین مواد شوینده صنعتی نیز نیاز به زمان دارند تا بتوانند با جذب آلودگی ها بهترین نتیجه را به ارمغان آورند.

  • جنس کفپوش ها

جنس کفپوش ها یکی از عوامل موثر در انتخاب ماده شوینده صنعتی می باشد. با توجه به ماهیت آلاینده ها و جنس کف پوش ها بهتر است تا پیش از استفاده مستقیم و در مقیاس وسیع از ماده شوینده سازگاری آن با نوع کفپوش ها بررسی شود تا از بروز آسیب های ناخواسته بر روی کفپوش ها ممانعت گردد.

  • PH مواد شوینده صنعتی

مقدارpH  ماده شوینده یکی از اصلی ترین عوامل در انتخاب شوینده مناسب می باشد. توجه به مقاومت کف پوش ها در برابر مقدار PH ماده شوینده و همچنین در نظر گرفتن مقدار PH  آلاینده های موجود در محیط نقش مهم و موثری در اثر بخش ماده شوینده در حذف آلاینده ها ایفا نموده و از بروز آسیب بر روی کفپوش ها ممانعت می نماید.

  • محیط های قابل استفاده

مواد شوینده صنعتی به واسطه توان بالایی که در شستشو و حذف آلاینده ها دارند در محیط های گوناگونی چون صنایع، محیط های تجاری و اداری، هتل ها و مراکز آموزشی و درمانی به کار می روند.

  • انواع آلودگی ها

مواد شوینده صنعتی قادر به حذف موثر و با کیفیت طیف گسترده ای از آلاینده ها می باشند. این مواد قادر هستند تا آلودگی هایی چون رد لاستیک، زنگ اهن موجود بر روی سطوح فلزی، آلودگی های چرب و روغنی، دوده و سیاهی، باکتری ها و میکروب ها را حذف نمایند.

نمایش همه
علاقه مندی ها ()